torstaina

Ompeluhulluus iski taas...ostin eurokankaasta ihania rajuja kankaita....Tämä kangas maksoi vähän reilu 5€ metri...tälläinen on ensimmäinen mekko...

Tänään tulivat ankat ja kanat...ihan superkivaa!!!!!Ovat jo ihan kotiutuneet (:Mun päässä soi taukoamatta laulu: Mummo kanasensa niitylle ajoi pienet kanaset ne hyppeli...
Mä nään mielessäni että ulkoilutan hoito-kanojani mummolan pellolla ja ne lentää lintuparven mukana kauas pois ja mä selittelen omistajalle kun tulee hakemaan lintujaan että nythän on niin että niitä oli siis viisi kanaa mutta kävi pieni vahinko...apua. Toivottavasti ne on vielä hengissä mun hoidon jälkeen..mä en oo ikinä ollu niin lähellä kanoja kuin äsken kun ne nokki mun kumisaappaita ja yksi hyppäs mun olkapäälle...voin kertoa että en ollut ihan rentona...saa nähdä miten mä innostun näistä. Kehuin omistajalle että mä koulutan näitä koko viikon että kun tuut takaisin ne osaa istua...mutta teknisesti miten kana vois istua? Täytyy suunnitella hieman mitä kannattaa yrittää opettaa, ehkä ennemmin maahan? 

6 kommenttia:

 1. Hih.. kuvitten kanan istumassa... en tosiaankaan tiedä miten se onnistuisi.:D
  Pidä hyvää huolta tipusista..:)

  VastaaPoista
 2. Kenen kanoja nämä oikein ovat?? Mäkin haluan omia kanasia.
  Ja toi mekko, aivan superihana!!

  VastaaPoista
 3. Irmastiina muakin nauratti kun yritin kuvitella (: Pidän tosi hyvää huolta ne on niin ihania!
  Sanna ne on mun yhden asiakkaan...varmasti saadaan sullekkin omia jos innostut mä ainakin haluan! Kiitos mäkin tykkään mekosta ja hinta siis. se reilu 5€ (: mä opetan suakin ompelemaan.

  VastaaPoista
 4. Sä oot tuunannu sun blogin uusiks! Ja mä mietin tätä ihan samaa taustaa aluksi. :) Kyllä me siis siskoja ollaan :D Tää on ihanan pirtsakka!

  VastaaPoista
 5. Hieno mekko, ihana kangas!!
  Kävin just tiistaina penkomassa Eurokankaan palalaaria, miksi mä en törmännyt tuohon kankaaseen?!
  Ihanan keväinen sun uusi blogilook, jouduin oikein tarkistamaan, aukesiko oikea blogi =D

  Pakko muuten tunnustaa, etten ihan ottanut tosissani tuota kanojen ja ankkojen hoitoon tuloa mutta ihan mahtavaa, että otit. Kanat on hauskoja, tavattoman tyhmiä mutta hauskoja... =)

  VastaaPoista
 6. Sanna mä halusin vähän iloisemman ilmeen (: Aika hauska miten samanlaiseksi meidän maut on muokkautuneet. Koo ostin kankaan Tuusulan eurokankaasta, ehkä valikoima vaihtelee? Kanat ja ankat on piristänyt mua ihan hirveästi, niitä on niin hauska seurata (:

  VastaaPoista