sunnuntaina

Ainiin heittäisin haasteen eteenpäin teille jotka luette näitä mun pimeitä juttuja...olisipa kiva kuulla minkälaisia vastauksia tulee? Vastaajien kesken arvotaan jotain kivaa (:

6 kommenttia:

 1. On aina yhtä hauskaa tulla lukemaan juttuasi!! Toi leipä tarina oli tosi hauska koksa olen itse parisen vuotta sitten tehnyt ihan saman. Silloin piti antaa kavereille osan taikinasta ja ohjeet mukaan ikäänkuin "kiertokorje". olipa kivaa kun yht´äkkiä minulla oli 5 pientä pullaa täällä odottamassa ja piti siinä muistaa mitä minäkin päivänä piti tehdä...edes varikset eivät syönneet sitä leipää kun heitin heille palasia...Jatka kirjoittamista ja se "vitutus" kirjoitus oli kans hyvä koska sellaisia päiviä meillä kaikilla on ja hyvä että uskallat niistäkin kirjoittaa koska elämähän ei ole niin vaaleanpunaista koko ajan :) Tsemppiä!! t. Carola

  VastaaPoista
 2. Heippa !

  Tulin tänne ekaa kertaa katselemaan, tykkään kovasti. Tulen toistekkin.
  Kirppis postaus oli täyttä asiaa, miksi ihmeessä ostaa uutta kun sitä kaikkea kivaa löytää kirppikseltä.
  Mitä tulee puutarhan hoitoon niin minua surkeampaa ei varmaan löydy. Kaikesta tykkään ja kattelen toisten ihanuuksia, mutta oma tontti huutaa tyhjyyttään.Jospa joskus oppis kasvattamaan jotain ? !!
  Ihanaa kevään jatkoa toivoopi Marja-Riitta

  VastaaPoista
 3. Mä liityin sun lukijaksi siskosesi vinkkaamana. Johan sulla sattuu ja tapahtuu! Tosi kiva kun täältä näkee vähän kuulumisia. Oot eka bloggaaja jonka blogia aloin lukea :)Haleja!

  VastaaPoista
 4. Hei Marja-Riita kiva kun tykkäsit (: Niin olen minäkin ihan toivoton puutarhuri mutta oon päättänyt oppia vaikka väkisin...
  Hede! Tervetuloa...mullehan aina sattuu ja tapahtuu kumma kyllä...Iso lämmin halaus myös sulle!

  VastaaPoista
 5. Minä pidän erityisesti itseironisesta huumorintajustasi. Osaat nauraa itsellesi. Osaat myös erottaa, mikä on elämässä tärkeää. Kun luen blogiasi, saan usein hyvät naurut ja viisaita ajatuksia matkalle. Kiitos, kun jaat elämääsi meidän kanssamme.
  Tsemppiä ja lämpimiä ajatuksia! Sirpa

  VastaaPoista
 6. Sirpa! Sä pelastit mun ahdistupäivän KIITOS(: Iso lämmin halaus!

  VastaaPoista