perjantaina


Sisutukseen voisi lisätä väriä (sanoo se joka maalaa kaiken mustaksi (;...)
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Heh. Minä tuijottelen huumassa Guildin kankaita ja kotona ei ole mitään sinne suuntaankaan. Että näin. Ymmärrän siis tunteen!

  VastaaPoista
 2. Jee! Joku ymmärtää,,,ainakin yhden värikkään tyynyn voisi laittaa (;

  VastaaPoista
 3. ylläolevan sisustuksen kaltaista väri-iloittelua en kotiini haluaisi...tulisin 'hulluksi' noin sekasessa kodissa :)...mutta vaaleankin kodin saa värikkäämmäksi jo parilla värillisellä tyynyllä

  VastaaPoista
 4. Noi kuvat on niin Guildia kuin olla voi (tai ainakin sen tyyliä). Ymmärrän värivimmaasi, suorastaan maanisesti selailen Guildin kirjoja ja väripaletit pyörii väkkyränä päässä.
  Jostain syystä olen tykästynyt samesiin pastelleihin ja keltainen kiehtoo. Keltainen?!? Ikinä koskaan aikaisemmin en ole sitä edes vilkaissut saati havitellut kotiin.

  Tuorepuuro oli muuten ihan ok, kannattaa kokeilla. Ehkä makeutta vähän kaipasin lisää, mutta eiköhän se ole tottumiskysymys.
  Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Mä olin ihan fiilareissa kun näin noi kuvat! Ihania! Keltainen on muuten ulospäinsuuntautuneen ja tasapainoisen ihmisen väri (: Pitää kokeilla sitä puuroa! Aurinko paistaa JIHUU!

  VastaaPoista
 6. Meillä riittää täällä Myrskylässä ainakin väriä! :) Just värjäsin olkkarin verhot turkooseiksi ja nyt haluisin kaikkea hempeää pinkkiä ja turkoosia koko olkkarin täyteen,oli liian vaisu! :)

  VastaaPoista
 7. Sanna, kuulostaa superihanalta! Mäkin aattelin ruveta laittamaan lisää väriä, on ihan makea kun on noi muutamat mustat mutta nyt piisaa (:

  VastaaPoista