sunnuntaina


Onneksi on pihasauna...sen löylyille ei löydy vertaa...
Nykyaikaisesta sähkö sisä-saunasta ja tästä ei voi puhua
edes samana päivänä...oli aika makea kun ulkona oli reilut
20-astetta pakkasta tulla saunan lämpimänä pihan poikki...
Posted by Picasa

10 kommenttia:

 1. Mä olen kanssa ihan onnessani tästä (:

  VastaaPoista
 2. Meillä lähti juuri pois sisäsauna -ei ole ollut ikävä! Sen sijaan ulkosaunaa kyllä toivon, että saamme aikaiseksi mahdollisimman pian! Kyllä suomalainen saunansa tarvitsee.

  VastaaPoista
 3. Tilaatko Maria muuten itse hallintapaneeliisi omaa blogiasi? Nimittäin nuo postauksesi näkyy siellä vähän hassusti ja on tosi vaikea pysyä perillä siitä, mitä ihan oikeasti olet lisännyt.
  En tiedä teetkö sen tarkoituksella? Eli tämä oli viaton kysymys, ei moittiminen!:)

  VastaaPoista
 4. Leena ÖÖÖ.. (huulipyöreänä)? Oon niin tumpelo etten ihan ymmärrä tästä nykytekniikasta mitään...yritän ymmärtää mitä teen hassusti ja paikkaan pikimmiten tilanteen (;

  VastaaPoista
 5. en mä kyllä osannut muuttaa systeemiä. Voisko joku viisaampi neuvoa mistä mä muutan asetusta?

  VastaaPoista
 6. Ei kun katsos sinä laitat yhden asian ja siihen liittyvät kuvat aina moneen postaukseen. Ja sitten ne kaikki postaukset näkyy erillisinä tuolla vakkarilukijoiden hallintapaneelissa. Jos klikkaa yhtää, kuvittelee lukeneensa koko postauksen, vaikka onkin todellisuudessa ehkä lukenut vain yhden osan siitä. Sitä mietin, että onko sulla joku syy, miksi laitat aina eri postauksiin yhden asian vai laitatko vahingossa?

  VastaaPoista
 7. aaa...vahingossa tietysti...en vaan ole tajunnut mitään taas touhuistani (:

  VastaaPoista
 8. Hyvä siis ehkä että mainitsin:) Omasta mielestäni ainakin kannattaa tehdä yksi postaus yhdestä aiheesta ja laittaa siihen siis pitkäksi litaniaksi kaikki kuvat ja tekstit. Ja tämän jälkeen vasta painaa "lähetä" vai mitäs siinä nyt lukeekaan. Tällöin vakkarilukijoilla aukeaa yhdellä klikkauksella kaikki postaamasi asiat. Kuvien laitto tekstin väliin vaatii hieman harjoittelua ja ainakin itselläni ne vähän välillä käyttäytyy ihmeellisesti, mutta vähitellen oppii.

  VastaaPoista