maanantaina

Olen  monen tuttavani ilmeestä tulkinnut että blogini mummola-nimi herättää
joissain epäilyjä onko a. toiveissani saada lapsenlapsia b. olenko ruvennut rauhoittumaan lasten kasvettua isoiksi c. muuten vain sekaisin? (totta) vai mistä moinen nimi joten päätin hieman selittää sitä: Mummola-chic on tarkaan suunniteltua ja harkittua sisustustyyliäni
jota varmalla maullani noudatan kaikkien sääntöjen mukaan näin; 
Tarkka värisilmäni erehtyy tuon tuosta eikä ole ihmeellistä meillä että johonkin seinään ostetaan kolme täysin eri sävyistä maalia joista yksikään ei sovi silmään joten lopulta seinä päätetäänkin tapetoida. Ostan eteiseen tapetin mutta päätänkin tapetoida sillä olohuoneen ja vain yhden seinän (5rullaa jäi yli ja kuitti hukassa) yhtenä päivänä olen ehdottomasti sitä mieltä että lattiat käsitellään ihan tummiksi ja maalaan ne vaaleanharmaaksi? Luen jotain ihanaa sisutuslehtä ja kadun katkerasti että miksen sittenkin sisustanut kotia ihan erityyliseksi...tätä vatkausta voi jatkaa loputtomiin lisäksi remontti-budjetti on yleensä niin tiukka että valintakriteeriksi jää usein okei otetaan tota halvempaa...eli näistä tyylirikoista koostuu sisustustyylini mummolachic (ei siis tyyliä ollenkaan) Vaan epätoivoista tasapainottelua rouvan alatimuuttuvan mielipiteen kanssa. Voisin hyvin jäädä päivätyöstäni eläkkeelle sillä saisin aikani hyvin kulumaan kuljettamalla romppeitani ympäri taloa edes takaisin, vaihtamalla verhot ja mielipiteeni vähintään kerran päivässä.
Joku muu voisi jo rasittua tästä kaikesta mutta mieheni kärsivällisesti (?) jaksaa tätä, joo ja tunnustan että viikonloppuna katselin etuovesta myytäviä vanhoja taloja kun tässä on niin rumat ikkunat...mutta lupaan emme muuta ainakaan ensi vuonna (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti